Search

O nama

Global-Teh

Firma Global Teh d.o.o. osnovana je 2012. godine u Gornjem Milanovcu, Republika Srbija . Tendecija stalnog razvoja i napretka u domenu tehnike,osposobljenosti kadrova i opreme glavna je zadržana svo vreme postojanja. Osnovna deletnost kompanije od osnivanja je bila mašinska obrada metala .

Danas Global Teh se bavi mašinskom obradom metalnih delova namenjenih za specifične industriske aplikacije. Global Teh svoje poslovne planove usmerava na internacionalno tržište i gradi partnerske odnose kako sa domaćim tako i sa inostranim kompanijama.
Kontinuirani napredak ostvaren je zahvaljujući savremenom načinu rada i organizaciji posla, primeni iskustava, znanja i stručnom kadru koji reaguje brzo, efikasno i kvalitetno.

Misija

Budućnost pripada modernim i inovativnim preduzećima, koja brižno planiraju i strateški upravljaju svojim poslovanjem. Naša misija je da stalnim usvajanjem novih znanja, neprekidnim podizanjem kvaliteta naših proizvoda i usluga i izradom specifičnih rešenja prilagođenih konkretnim potrebama, stvaramo rešenja koja će olakšati našim klijentima da ostvare svoje ciljeve i unaprede svoje poslovanje.

Vizija

Naša vizija je da budemo prepoznatljivi i cenjeni kao lider u oblasti mašinske obrade metala na CNC mašinama u regionu.

Cilj

Konstantan razvoj i proširenje našeg poslovanja kroz unapređenje sopstvenih mogućnosti, predstavlja jedan od naših osnovnih ciljeva. Kroz negovanje odnosa koje imamo prema svojim ciljnim grupama:
• Klijentima želimo da pružimo najsavremenija rešenja koja će im olakšati postizanje sopstvenog uspeha,
• U odnosima sa partnerima želimo da opravdamo i unapredimo partnerske statuse stvarajući dodatnu vrednost za obe strane,
• Zaposlenima želimo da pružimo mogućnost usavršavanja na ličnom i profesionalnom nivou. Cilj nam je biti prvi izbor klijentima zbog znanja, kvaliteta i pouzdanosti.

Politika kvaliteta

Osnovno opredeljenje rukovodstva preduzeća je održivo dugoročno poslovanje zasnovano na razvoju, prodaji, proizvodnji mašinskih elemenata i delova dobijenih obradom metala rezanjem.

Poslovanje ostvarujemo u uslovima koji osiguravaju pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga uz zaštitu zdravlja i bezbednost na radu zaposlenih, zaštitu životne sredine, osiguranje bezbednosti informacija i društveno odgovorno poslovanje.

Ciljevi politike integralne primene standardizovanih menadžment sistema su:
Afirmisanje liderstva kao jednog od principa rukovođenja.
Zadovoljenje korisnika naših proizvoda i usluga, njihovih potreba i očekivanja, uz poštovanje zakonskih i drugih zahteva posebno vezanih za zaštitu životne sredine, zaštitu zdravlja i bezbednosti na radu i bezbednost informacija.
Kontinualno poboljšanje efektivnosti i efikasnosti procesa realizacije proizvodnje i pružanja usluga, uz stalno unapređenje organizacionih, tehnoloških, tehničkih, infrastrukturalnih i ostalih uslova.
Prepoznavanje rizika po poslovanje firme i sprovođenje proaktivnih akcija za smanjenje njihovog uticaja na firmu, a naročito po pitanju tajnosti, integriteta, dostupnosti i neporecivosti informacija.
Identifikacija i korišćenje prilika za poboljšanje sistema.
Identifikovanje, istraživanje i otklanjanje nastalih neusaglašenosti i preduzimanje mogućih uzroka neusaglašenosti sprovođenjem planiranih i kontrolisanih promena.
Unapređenje organizacije rada u cilju racionalnog korišćenja resursa.
Osposobljavanje, obrazovanje i motivacija zaposlenih u svim oblastima poslovanja, značajnih za društvo
Uspostavljanje i održavanje partnerskih odnosa sa korisnicima, isporučiocima i podizvođačima
Očuvanje i pospešivanje ugleda organizacije, kroz jačanje njegove tržišne pozicije.
Posvećenost prevenciji rizika i unapređenju zaštite zdravlja i bezbednosti na radu, uz praćenje i analizu postignutih učinaka.
Posvećenost zaštiti životne sredine, uz održivi razvoj, smanjenje zagađenja i optimalno korišćenje prirodnih resursa.
Direktor
Zoran Milenković
Gornji Milanovac,  25. 07. 2020. godine

Tehnologija

Mašinski park se sastoji od strugova, obradnih centara poznatih brendova HWACHEON, AGMA, FANUC, OKAMOTO, MAHO